2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Highlights of Hungary idén is felkutatja a kiválóságokat

Hirdetés

A Highlights of Hungary idén is felkutatja a kiválóságokat

Kiválóság. Nagyjából ebbe az egyetlen szóba össze lehet sűríteni azt, amire a Highlights of Hungary 2013 óta minden évben keresi a választ. Pontosabban azokat a személyeket és közösségeket kutatja fel, akik és amelyek valamiben kiemelkedőt, példaértékűt mutatnak. A Highlights of Hungary alapítói a kiválóság mellé még odateszik a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékeit is, szülessen az országhatáron belül vagy határon túl.

Az Index tavaly médiatámogatóként, idén stratégiai partnerként csatlakozik az eseménysorozathoz, amelynek első állomása mindig a Highlights of Hungary nagyköveteinek kiválasztása. Segítségükkel évről évre olyan kiemelkedő történetek és kiváló teljesítmények ismerhetők meg, amelyek szemléletformálóak és közösségépítők egyben.

Az Index tavaly kedvencet is választott a 2020-as jelöltek közül, erről bővebben is olvashatnak.

Hirdetés

A nagykövetek kiválasztása azért is fontos, mivel maguk is kiválóságoknak számítanak a maguk területén. Oláh Zsanett, a Highlights of Hungary ügyvezető igazgatója ezt így foglalja össze:

Tavaly az előzetes várakozásainkat messze felülmúlta az egész évad iránti érdeklődés. Részben ez annak is köszönhető, hogy remek nagyköveteink voltak. Idén azt reméljük, hogy még a tavalyi eredményeinket is túlszárnyaljuk; a nagykövetek a maguk területén is rendkívül eredményes szereplők. Önazonosnak érzik a Highlights of Hungary célját, hogy népszerűsítsék az elismerés kultúráját.

A tavalyi nagykövetek közül Mádai Vivien az Index kultúra rovatának podcastműsorának vendége is volt. A beszélgetésben többek között azt mondta, hogy a cél nem az, hogy a jelöltek élete megváltozzon, hanem hogy példájuk útmutató legyen.

A nagyköveti feladatáról pedig Mádai Vivien ezt mondta:

Kicsit mentorok vagyunk, kicsit az esemény navigátorai, és kicsit össze is fogjuk ezt a programot.

Idén Highlights of Hungary-nagykövetté választották:

  • Bagossy Norbertet, Fonogram díjas zenészt, énekest, a Bagossy Brothers alapítóját: „Hiszem, hogy úgy szép az élet, ha az ember lélekben egy kicsit mindig gyermek tud maradni, és mer igazán nagyot álmodni. Aztán újra és újra mer küzdeni az álmaiért, még ha azok néha elérhetetlennek is tűnnek.”
  • Trunk Tomi youtubert, Z generáció-szakértőt: „Kis országok kiemelkedő történetei iránt pedig tapasztalatom szerint a nagyvilágban is sokkal nagyobb érdeklődés fordul, mint a nagyok borítékolható sikerei felé. E történetek támogatással […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2021/10/21/highlights-of-hungary-madai-vivien-okovacs-szilveszter-kivalosag-peldakep/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Niné előre megmondta

Niné előre megmondta

A Múlt-kép blog a Nemzeti Fotótár szakmai együttműködésével valósul meg. Dani erre csak annyit felelt, …