2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Fókuszcsoport csatorna kész letaszítani Balázsékat a trónról

Hirdetés

A Fókuszcsoport csatorna kész letaszítani Balázsékat a trónról

Az itthoni videósok kis országunkhoz képest széles skálán mozognak, ám relatív kevés olyan csatorna tudott kiugrani, ahol nem gyerekeknek gyártanak tartalmat. Még kevesebben vannak azok, akik a videózást nemcsak addig csinálják rendszeresen, amíg influenszerekké fejlődve havi egy videóból és szponzorált social posztokból már kacagva eltartják magukat, hanem a munkát nem lespórolva rendszeresen szórakoztatják, informálják is követőiket.

Az egyik ilyen csatorna a Fókuszcsoport, amely alapítója, Nagy Ádám gondolt egyet, és egyik legjobb barátjával közösen belevágott egy rendszeres reggeli műsor készítésébe. Nem ők az egyetlenek, akik kiszámíthatóan streamelnek Twitchen élőben, ott vannak a gamer vonalról indult The VR-os fiúk, vagy például Nessaj is. Nagy Ádámék a reggeli élőzésen kívül a reggeli adásokat minden hétköznap délután vágott verzióban is publikálják a YouTube felületén.

Belenéztünk az egyik adásukba, miután a fiúk – poénból, de minden viccnek van alapja – kijelentették, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani trónját szeretnék elbitorolni. Úgy gondoltuk, hogy ha már a ilyesmivel viccelődnek, kicsit jobban utánanézünk, mit is takar a jelenleg még a Fókuszcsoporton futó, ám januártól saját csatornáján megtalálható, Jólvanezígy című műsor, amelyben a két fiú aktuális hírekre reagál egy órán keresztül.

Nagy Márton és Szabó Ádám

Hirdetés

Nagy Márton és Szabó Ádám

Fotó: Németh Kata / Index

A srácok irodája a kívülállók számára egészen izgalmas világot rejt, ugyanis több youtuberrel közösen bérelnek egy hatalmas, többszobás lakást. Kicsit jobban belelátva, hogy mi zajlik a falak között, elárulhatjuk, egészen kiábrándítóan szimplán munka. Sem könnyűvérű lányok, sem kenyérsütésből visszamaradt fehér lisztcsíkok nem tarkítják a környezetet.

Nagy Ádámról korábban már írtunk, a videós anno 6lépés nevű YouTube-csatornáján barátaival készített különböző műfajban tartalmakat, még ott tűnt fel mostani műsorvezetőtársa, Szabó Márton is, akit a videókból csak Csoki néven ismer a közönség.

Gimnáziumban voltak évfolyamtársak, barátságuk onnan eredeztethető. 

Csoki leginkább riporterként folyt bele a munkába, én azt annyira nem szerettem csinálni, plusz valakinek kamerázni is kellett, ahhoz pedig más nem értett. Így ő ment oda az emberekhez. Szerintem több mint ezer interjút készítettünk közösen

– meséli Ádám.

A fiúk videói leginkább fesztiváltartalmaikkal lettek ismertek, ám szerintünk az egyik legérdekesebb beszélgetésük Szildával készült, aki férje elvesztése után négy gyermekét nevelte egy jurtában, erről korábban mi is beszámoltunk.

Szabó Márton másfél héttel ezelőtt még egészen más területen dolgozott.

Azon ritka emberek közé tartozom, aki dolgozott is valamit, nemcsak beült a kamera elé, és hirtelen megélt belőle.

Erdőmérnök vagyok, először a Főkertnél kezdtem, de hamar […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2022/11/16/fokuszcsoport-youtube-jol-van-ez-igy-nagy-adam-szabo-marton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

Megerőszakolták, kihasználták, de hát minek ment oda?

A mostanában jellemző esős időben igazi menedéket nyújt a hideg elől a gasztronómiai élvezeteket kulturális …