2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A film, amiben még a statiszták is bűnrosszak

Hirdetés

A film, amiben még a statiszták is bűnrosszak

Ez az év olyan ingerszegény, hogy az emberek még a rossz filmekre is ki vannak éhezve. Legalábbis ezt bizonyítja, hogy a Lecsap csapat megjelenése óta a napi toplisták elején szerepel a Netflix nézőinél.

Melissa Mccarthy és Octavia Specer a Lecsap csapat című film jelenetében

Melissa Mccarthy és Octavia Specer a Lecsap csapat című film jelenetében

Fotó: Hopper Stone / Netflix

Ennek két oka lehet: az egyik, hogy a streaming szolgáltató platform felismerte, hogy most bénább produkciókkal is hasítani lehet, ezért már meg sem erőlteti magát, vagy szimplán csak szerencséjük volt, mert jó időben dobták ki a Lecsap csapat című szuperhősös vígjátékot a vidámságra és szórakozásra éhező nép elé.

Hirdetés

Vannak filmek, amik annyira rosszak, hogy már jók, és vannak olyanok, amelyek zseniálisan parodizálják a kliséket, és ettől lesznek izgalmasak. Sajnos a Lecsap csapat a két kategória torz szerelemgyereke, mindkét szülőjének legrosszabb génjeit örökölte, így lett egyszerre nagyon rossz és klisés, mellőzve minden eredeti ötletet.

Se nem vicces, se nem szórakoztató, de új filmek hiányában még ez a produkció is képes másfél órára kikapcsolni az agyat.

Ennél többet viszont nem ad. Nem lesznek nagy hahotázások, inkább csak homlokráncolás, hogy az írók és az alkotók tényleg komolyan gondolták-e, hogy a Lecsap csapat bármilyen szempontból jó lehet. Már a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2021/04/22/lecsap-csapat-film-netflix/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze

Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt választották a Nemzet …