2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Disney új mesesorozatának betiltását követelik az aggódó szülők

Hirdetés

A Disney új mesesorozatának betiltását követelik az aggódó szülők

Több ezer aláírást szedett össze és petícióban követeli a One Million Moms nevű keresztény konzervatív csoport, hogy szedjék le a képernyőről a Little Demon című új mesesorozatot. A Disney berkeibe tartozó, FXX nevű tévécsatornán augusztus 25-én dupla résszel bemutatott, és azóta hetiben sugárzott produkciónak már az alapvetése elég figyelemfelkeltő: a középpontjában egy 13 éves kislány áll, akiről kiderül, hogy ő maga az Antikrisztus, és az apja a pokol ura.

„Veszélyes sorozat!”

Hirdetés

Így jellemezték az aggódó szülők a Little Demont, és arra szólították fel a Disney-t, hogy hagyja abba a boszorkányság pozitív hangnemben történő reklámozását. A szervezet mellé beállt Mike Johnson amerikai képviselő, aki színtiszta gonoszságként jellemezte a produkciót, de lelkészek és jó pár mezei néző is kibukott a látottakon.

little demon fx youtube screenshot

Fotó: Disney

Miután az első három epizódot megnéztük, ki merjük jelenteni, hogy a Little Demon abszolút nem való tizennyolc alatt. Ahogy amúgy az Archer sem gyerekbarát, de a vérengzős Happy Tree Friends, a káromkodós South Park vagy a sűrűn erőszakos és groteszk Rick és Morty elé ugyanúgy nem ültetné le az ember a fiatalabb korosztályt. Ez a zsáner, aminek az elmúlt években képernyőre került, legfelkapottabb képviselőit most felsoroltuk, megkövetel egy bizonyos fajta érettséget a nézőjétől.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/09/17/little-demon-fxx-disney-animacios-sorozat-aggodo-szulok-peticio-botrany-tv/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Üzentek a színészek: Nem a jelen valódi cenzorainak vagy a rendszernek intett be

Üzentek a színészek: Nem a jelen valódi cenzorainak vagy a rendszernek intett be

Vilmányi Benett egy hete azzal indokolta a díj visszautasítását, hogy a ceremónia előtt a szervezők …