2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Disney-színésznő maga mellé vette Slasht és a torzítós gitárt

A Disney-színésznő maga mellé vette Slasht és a torzítós gitárt

A popdalok rock és metál műfajba készült átdolgozása évtizedek óta népszerű a zenészek körében. Az viszont egészen ritka, hogy egy előadó a korábbi nótáit írja át ebben a stílusban. Demi Lovato most legnépszerűbb slágereit öltöztette metálos köntösbe. A Revamped című feldolgozásalbumon ráadásul olyan előadók szerepelnek, mint Slash és a The Used frontembere, Bert McCracken. 

Demi Lovato 2023. szeptember 12-én

Demi Lovato 2023. szeptember 12-én

Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary

A Disney-színészből nemrég rocksztárrá avanzsált Demi Lovato 2022-es albumával bebizonyította, lehet hirtelen műfajt váltani. A Holy Fvck című stúdiólemezzel az énekes visszatért fiatalkori énjéhez, és újra a keményebb műfajokból építette fel dalait. A Revamped névre keresztelt feldolgozáslemezen Lovato tíz legpopulárisabb dala szerepel rock és metál átiratban. 

Az albumról korábban már több szerzemény is megjelent single-ként, köztük az előadó 2013-as lemezének nyitódalának feldolgozása. A Heart Attack című nóta már a megjelenésekor kívánta a torzítós gitárt és a húzós dobhangzást, így egyáltalán nem meglepő, hogy felkerült a Revampedre. A 2015-ös Confidentben Lovato meghagyta a fúvós szekciót, és azt elektronikus metállal vegyítette.

Ezután érkezik a Guns N’ Roses gitárosával készült feldolgozás. Slash tökéletes választás volt a Sorry Not Sorry című dal átírásához. Az új verzió sokkal dinamikusabb, mint az eredeti, és érződik, hogy az énekes komfortosabban érzi magát ebben a műfajban – még egy kis screamelés is bekerült a dalba. Slash szólója és Demi elképesztő hangjának kavalkádja a nóta végén pedig egyértelműen felteszi a pontot az i-re.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/zene/2023/09/17/demi-lovato-revamped-metal-rock-feldolgozas-album-lemez-kritika-zene-pop/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

Nicholas Binge mélységesen szeret minden furcsaságot, bármit, ami feszegeti a határokat, és bármit, amitől elsírja …