2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Hirdetés

A Disney+ elhozta nekünk az év legaranyosabb sorozatát

Jó hosszú ideig kellett rá várni, hogy a Marvel egyik legkedveltebb szuperhőse saját kalandot kapjon, de augusztus 10-én bemutatta a Disney+ az Én vagyok Groot című sorozatot – a végeredmény pedig épp annyira lett aranyos, mint amire előzetesen számítottunk.

A történet Groot A galaxis őrzői végén tett önfeláldozása és A galaxis őrzői 2 táncikálós jelenete között játszódik. A középpontjában Baby Groottal, akinek az animációs szériában konkrétan az első, önállóan megtett lépéseitől kezdve nézhetjük meg négy további kalandját. Az Én vagyok Groot öt epizódból áll összesen, ezek, már most szólunk, hogy iszonyúan rövidek, a játékidejük a négy percet is alig éri el, ugyanakkor végtelenül szórakoztatóak. Nem csupán kicsiknek, hanem nagyoknak is.

102 GZA1510 comp v002.1032

Fotó: Disney+

Baby Groot rossz kölyök, a készítőknek láthatóan az volt a céljuk, hogy a karakter szertelenségét bemutassák, és ez maradéktalanul sikerült is.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2022/08/12/en-vagyok-groot-disney-plus-marvel-animacios-sorozat-elso-evad-kritika-tv-streaming/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Találni valakit, akivel nézni lehet a Doktor House-t

Áll a kislány a nappaliban, énekel, az anyja közben unottan cigarettázik. Alig bírja kivárni, hogy …