2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / A Balaton-parton is felzúgott Krúbi koncertjén a „mocskos Fidesz”

A Balaton-parton is felzúgott Krúbi koncertjén a „mocskos Fidesz”

Legutóbb augusztus 15-én, a Szigeten jártunk Krúbi koncertjén, aki a fesztivál FreeDome névre keresztelt sátrában lépett fel akkor. Az előadó akkor is a Viktória királynőről megemlékező műsorával állt a közönség elé, amit korábban már a Budapest Parkban is láthatott a nagyérdemű, és amelyről akkor mi is beszámoltunk

A Strand Fesztiválra ugyancsak ezzel a produkcióval érkezett a rapper, aki az elővételben egyébként már telt házas, csütörtöki napon kapott helyet a Zamárdiban zajló rendezvény nagyszínpadán, méghozzá meglehetősen előkelő idősávban, este tíz óra után húsz perccel állt a közönség elé a Balaton-parton. 

Ahogy már korábban is megírtuk, Krúbi aktuális műsorának kezdetén Orbán Viktor nővé karikaturizált alteregójaként jelenik meg a kivetítőn a produkció kulcsfigurája, Viktória királynő, akit a közönséggel együtt kíván gyászolni a dalszövegeiben sokszor keményen kormánykritikus előadó. Ez a Strand Fesztiválon is pontosan így történt, a koncert vége felé pedig az Orbán Viktor-bábu is előkerült, és Krúbi persze most is szájon is csókolta, miután az Oroszlánkirály Az élet az úr című betétdalának fideszesített változatát elénekelte a kivetítőn megjelenő óriási Fidesz felirat előtt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2023/08/25/strand-fesztival-2023-krubi-fidesz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

„Horrorként éltem meg a könyv írását, mert az alapvető félelmem testesült meg benne”

Nicholas Binge mélységesen szeret minden furcsaságot, bármit, ami feszegeti a határokat, és bármit, amitől elsírja …