2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / 27 év után újra a Jurassic Park az amerikai mozis toplista élén

Hirdetés

27 év után újra a Jurassic Park az amerikai mozis toplista élén

27 évvel a bemutatója után ismét a Jurassic Park vezeti a mozis bevételi listákat Amerikában, írja a Deadline. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben ugyanis nem nagyon vannak új bemutatók, a nyitva tartó mozik ezért régi filmsikereket tűznek műsorra, többek között Steven Spielberg dinoszauruszos filmjét. Így lehetett Jurassic Park az elmúlt hétvége (Amerikában a Father’s Day Weekend) legsikeresebb, legtöbb bevételt hozó mozis produkciója. A lista második helyén is egy Spielberg-rendezés áll, A cápa.

Hirdetés

Természetesen a koronavírus miatt kevés mozi van nyitva és kevesen járnak moziba, így a bevételek sem mérhetőek a járvány előtti szintekhez. A Jurassic Park 517 600 dollárt hozott, A cápa 516 300 dollárt, míg a toplista harmadik helyén végző A láthatatlan ember 201 ezret. Ez utóbbi idei bemutató, még a járvány kitörése előtt kezdték vetíteni a mozik.

A negyedik helyre a Trollok a világ körül című animációs film került, ami egyébként hetekig vezette a mozis listát annak ellenére, hogy a gyártó Universal a koronavírus-járvány miatt zárva tartott mozikra hivatkozva nem várta meg vele a mozis premiert, hanem azonnal az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2020/06/23/jurassic_park_film_box_office_amerika_koronavirus_jarvany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Amber Heard szerint Johnny Depp lökdöste őt, Depp szerint csak görcsei voltak a drogelvonás miatt

Amber Heard szerint Johnny Depp lökdöste őt, Depp szerint csak görcsei voltak a drogelvonás miatt

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Johnny …