2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / 180 milliárd forintnyi adósságot hagyott maga után Michael Jackson

Hirdetés

180 milliárd forintnyi adósságot hagyott maga után Michael Jackson

A 2009-ben meghalt világsztár, Michael Jackson hagyatékának végrehajtói 2024. június 21-én beadványt nyújtottak be a Los Angeles-i megyei felsőbíróságra, amelyben teljes részletességgel számolnak be a 13-szoros Grammy-díjas énekes tartozásairól – szúrta ki a Kultúra.hu a The Guardian  oldalán. A beadványban az szerepel, hogy

Jackson vagyonát 500 millió dollárnyi, azaz 181 milliárd forintnyi adósság és hitelezői követelés terhelte, amelyek egy része rendkívül magas kamatozású volt.

Hirdetés

A popsztár Los Angeles-i otthonában tizenöt évvel ezelőtt bekövetkezett halála miatt a hagyatéka mintegy 40 millió dolláros pénzügyi felelősséggel tartozott a This Is It promóternek, az AEG-nek – áll a bírósági beadványban, amelyben az is szerepel, hogy Jackson halálakor külföldön, valamint az Egyesült Államokban több államában, köztük Kaliforniában is peres eljárások indultak ellene.

A hitelezők több mint 65 követelést nyújtottak be, ami további pereskedéseket indított el.

A végrehajtók a beadványban azt írták, hogy a legtöbb hitelezői követelést és egyéb bírósági eljárást rendezték vagy más módon megoldották.

2013-ban az énekes halálával kapcsolatos akkori peres eljárás során egy könyvvizsgáló beszámolt Michael Jackson pénzköltési szokásairól. Elmondása szerint a sztár rendkívül sokat adott ki ékszerekre – bár műalkotásokat, bútorokat és ajándékokat is vásárolt, utazott, valamint jótékony célokra is adományozott pénzt.

Készül a film

Ahogyan arról évekkel ezelőtt az Index is beszámolt, megvette Michael Jackson életének <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/07/07/michael-jackson-tartozas-birosagi-dokumentum-500-millio-dollar-enekes-zene/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy vadidegen házában üldögélt, de amikor kijött, megvilágosodott

Nagyszerű hangulatban folytatódott a Fiatal Írók Szövetsége által szervezett FISZ-tábor a második napon is. A Szokolya …