2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Zéró toleranciát szeretne a környezetszennyezéssel szemben az Európai Bizottság alelnöke

Hirdetés

Zéró toleranciát szeretne a környezetszennyezéssel szemben az Európai Bizottság alelnöke

Haladást sürgetett a környezetkárosító anyagok kibocsátását zéróra csökkentő tervek megvalósításában az Európai Bizottság alelnöke. Frans Timmermans egy madridi környezetvédelmi fórumon hangsúlyozta: a megoldás részét képezi a szén használatának elhagyása. Hozzáfűzte: a szénerőműveknek nincs jövőjük. Szerinte fontos a közös munka, a szigorúbb együttműködési szabályok az energia, a közlekedés, a várostervezés és a mezőgazdaság ágazatai között helyi és nemzetközi szinten egyaránt, írta az MTI.

Az európai politikus szerint a levegő minőségének javulása fontos a városlakóknak, és emlékeztetett: a légszennyezés a vezető korai halálok világszerte.

Hirdetés

Az Európai Bizottság korábbi jelentése szerint Európában évente legkevesebb négyszázezer ember veszíti el az életét a rossz levegőminőség miatt, és még többen szenvednek légszennyezés okozta légzőszervi, valamint szív- és érrendszeri betegségekben. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/18/frans-timmermans-levego-minosege-vezeto-halalok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pegasusszal hallgatták le az amerikai külügy munkatársait

Pegasusszal hallgatták le az amerikai külügy munkatársait

A Magyarországon is botrány tárgyává vált Pegasus kémszoftverrel törték fel az amerikai külügyminisztérium legalább kilenc …