2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Zelenszkijjel és Vucsiccsal is összefutott Orbán Viktor Moldovában

Zelenszkijjel és Vucsiccsal is összefutott Orbán Viktor Moldovában

Az Európai Politikai Közösség, az EPC az Ukrajna ellen indított háború után jött létre azzal a szándékkal, hogy a kontinens szolidaritását fejezze ki az agresszorral szemben. A moldovai csúcsértekezleten az Európai Unió 27 tagországa mellett más nemzetek is képviseltetik magukat, összesen több mint negyvenen.

„Magyarország kitart békepárti álláspontja mellett! Ezt képviseltem az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozóján, Moldovában” – írta csütörtök este Orbán Viktor a közösségi oldalán. A bejegyzés mellé számos fotót is csatolt a kormányfő, aki Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel és régi szövetségesével, Alekszandar Vucsiccsal is találkozott.

Az ukrán államfő korábban meghívta Kijevbe Orbán Viktort. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arról beszélt, hogy a látogatás technikai részleteit még tisztázni kell, de már zajlanak az előkészületek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter később a TASZSZ orosz állami hírügynökségnek azt mondta:<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/06/01/orban-viktor-haboru-ukrajna-oroszorszag-europai-politikai-kozosseg-volodimir-zelenszkij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

25 éven át tartották fogva egy romos szobában a nőt, most fél, ha meglát egy embert

A nőt egy törmelékkel és szeméttel teli szobában tartották fogva, élelmet pedig egy ablakon keresztül …