2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Zelenszkij szerint ideje véget vetni a háborúnak, közölte a feltételeit

Hirdetés

Zelenszkij szerint ideje véget vetni a háborúnak, közölte a feltételeit

Az államfő kedden azt mondta a világ vezetőinek, most van itt az ideje annak, hogy az általa javasolt béketerv alapján véget vessenek az országában zajló orosz háborúnak – írja a Reuters.

„Meggyőződésem, hogy most jött el az idő, amikor az orosz pusztító háborút meg kell és meg lehet állítani. Ukrajna mindig is vezető szerepet játszott a békefenntartó erőfeszítésekben, ezt a világ is láthatta. Moszkvának nem elég azt mondania, hogy kész véget vetni a háborúnak, ezt tettekkel is bizonyítania kell” – jelentette ki Volodimir Zelenszkij.

„Nem hagyjuk, hogy Oroszország erőre kapjon, hogy aztán megint másokat bántson. Nem születik új minszki egyezmény, amelyet Oroszország azonnal felrúg. Kidolgoztunk 10 pontot, ezek elhozhatják a békét Ukrajna, Európa és a világ számára. Vannak megoldások, melyekkel ténylegesen garantálni lehet a békét” – hangsúlyozta a politikus.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/15/haboru-oroszorszag-ukrajna-volodimir-zelenszkij-vlagyimir-putyin-beke-g20/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három férfi tizenegy napot élt túl egy tankerhajó kormánylapátján

Három férfi tizenegy napot élt túl egy tankerhajó kormánylapátján

A spanyol parti őrség kimentett három férfit, akik egy Nigériából a Kanári-szigetekre érkező tartályhajón, közvetlenül a …