2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Zelenszkij nem szeretne kimaradni Biden és Putyin genfi találkozójából

Hirdetés

Zelenszkij nem szeretne kimaradni Biden és Putyin genfi találkozójából

Ha szívesen látják Ukrajnát a NATO-ban, és valóban a szervezet soraiban akarják látni az országot, akkor nincs értelme távcsővel nézni a távoli jövőbe. Azonnal megoldást kell találni a kérdésre, ugyanis veszélyben vagyunk. A függetlenségünk a tét − mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

Az Unian hírügynökség beszámolója szerint az elnök úgy látja: végül úgyis csatlakozik az ország az észak-atlanti szervezethez, azonban ebben az ukránok egyre kevésbé hisznek, ami nagy probléma. Egy közvélemény-kutatás szerint az ukrán lakosság 43 százaléka támogatja a csatlakozást, azonban 12 százalékuk egyáltalán nem áll az elképzelés mellett.

Közben folynak az előkészületek Joe Biden és Vlagyimir Putyin júniusi találkozójára is, amely Genfben lesz. Az ukrán elnök ebből sem szeretne kimaradni. Zelenszkij arra vár, hogy az amerikai fél a találkozó előtt konzultáljon Ukrajnával. Mint mondta: 

Hirdetés

Elnökként kész vagyok megvédeni Ukrajnát a világon bárhol és bármikor, és kész vagyok találkozni vele (Joe Bidennel) az orosz-amerikai csúcs előtt, hogy megbeszéljük a részleteket.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/07/ukrajna-amerika-oroszorszag-nato-talalkozo-zelenszkij-biden-putyin-belarusz-eszaki-aramlat-2-kiberbiztonsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor meccs helyett elment a brüsszeli tárgyalásra

Orbán Viktor meccs helyett elment a brüsszeli tárgyalásra

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Novák Katalin, családokért felelős miniszter, a Fidesz alelnöke …