2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Washington: Az iráni atomlétesítmények elleni izraeli támadások fordítva sülhetnek el

Hirdetés

Washington: Az iráni atomlétesítmények elleni izraeli támadások fordítva sülhetnek el

Teherán a korábbi, Izraelnek tulajdonított kibertámadások után magasabb szinten állította helyre a károkat a nukleáris létesítményeiben, olyan új gépeket telepítettek a régiek helyére, amelyek sokkal gyorsabban képesek az urándúsításra – írja a Jediót Ahronót izraeli lap amerikai hírszerzői forrásokra és nemzetközi nukleáris felügyelőkre hivatkozva.

Egy magas rangú amerikai tisztviselő a helyreállítási munkálatokat a Biden-kormányzat szociális reformprogramtervére utalva „build back better”-nek (jobbá építeni) nevezte az iráni nukleáris létesítmény rehabilitációs tevékenységét. 

Éppen ezért Washington színfalak mögött figyelmeztette Jeruzsálemet: 

noha a nukleáris létesítmények elleni ismétlődő támadások taktikailag valóban célt érhetnek, végső soron éppen szándékukkal ellentétes eredményhez vezetnek.

Hirdetés

A lap úgy tudja: az izraeli tárgyalópartnerek visszautasították azt az amerikai állítást, hogy a támadások éppenséggel az atomprogram felgyorsítását segítették elő a magasabb szintű újjáépítés révén.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/22/washington-az-irani-atomletesitmenyek-elleni-izraeli-tamadasok-forditva-sulhetnek-el/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét Putyin közvetítése kellett Örményország és Azerbajdzsán megbékéléséhez

Ismét Putyin közvetítése kellett Örményország és Azerbajdzsán megbékéléséhez

Jereván hiába kért korábban katonai segítséget Moszkvától, az orosz elnöktől mindketten a békét szimbolizáló olajfa …