2021. március 8., hétfőMa Zoltán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.03.08. Zoltán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vucic harcot hirdetett a szervezett bűnözés ellen

Hirdetés

Vucic harcot hirdetett a szervezett bűnözés ellen

Meg kell mutatnunk, hogy Szerbia erősebb a bűnözői csoportoknál, hangsúlyozta Aleksandar Vučić a Pink TV vendégeként. A szerb elnök a Veljko Belivuk bűnügyi szervezetének felszámolása kapcsán elmondta: szilárd bizonyítékokat találtak a legsúlyosabb bűntényekre, DNS-mintákból, illetve azok elemzése során gyilkosságokra is fény derült, írta a Pannon RTV. Hozzáfűzte: a helyzet kezdett hasonlítani az 1990-es és a 2000-es évekre, és azoknak a viszonyoknak az újraéledését meg kell akadályozni. 

Aláhúzta: a mai Szerbiában nem lehet büntetlenül gyilkosságokat elkövetni, a lakosoknak biztonságban kell érezniük magukat az országukban.

Hirdetés

Kapcsolódó

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/15/aleksander-vucic_bunozoi-csoportok_dns-mintak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Leginkább a Pfizerben és a Szputnyikban bíznak Szlovákiában

Leginkább a Pfizerben és a Szputnyikban bíznak Szlovákiában

A Focus közvélemény-kutató ügynökség februári kutatása szerint az orosz Szputnyik V vakcina elfogadottsága közel azonos …