2020. május 27., szerdaMa Hella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.05.27. Hella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Von der Leyen is a demokrácia fontosságára figyelmeztet a válságkezelésben

Hirdetés

Von der Leyen is a demokrácia fontosságára figyelmeztet a válságkezelésben

A legnehezebb időkben is ki kell tartani a szabadság, demokrácia, jogállamiság és az emberi jogok tiszteletének európai értékei mellett – írja Ursula von der Leyen , az Európai Bizottság elnöke egy kedden kiadott közleményben.

Hirdetés

Ursula von der Leyen az Európai Parlamentben 2020 március 26-án

Ursula von der Leyen az Európai Parlamentben 2020 március 26-án

Fotó: Francois Lenoir / Reuters

Az intézmény vezető szóvivője, Eric Mamer pedig bejelentette, hogy a Bizottság meg fogja vizsgálni az összes tagállamban bevezetett rendkívüli intézkedéseket. A biztosok szerdai ülésén már tárgyalni fognak a helyzetről.

A közlemény nem említi nyíltan a hétfőn elfogadott koronavírus-törvényt, de az Európai Bizottság szóvivőinek és a jogérvényesülésért felelős biztos, Didier Reynders nyilatkozatainak fényében egyértelmű üzenet a magyar kormány számára. A szóvivő pedig a Magyarországgal kapcsolatos kérdésekre reagálva olvasta fel a dokumentumot a kedd déli sajtótájékoztatón.
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/eurologus/2020/03/31/von_der_leyen_is_a_demokracia_fontossagara_figyelmeztet_a_valsagkezelesben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdhetett

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Oroszország …