2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vlagyimir Putyin gúnyos kézmozdulata beindíthatja a mémgyárakat

Hirdetés

Vlagyimir Putyin gúnyos kézmozdulata beindíthatja a mémgyárakat

„Szeretném még egyszer hangsúlyozni: ezeket az ellenségeskedéseket az ukrán nacionalisták és azok támogatói robbantották ki. Kijev háborút kezdett 2014-ben, amikor minden megállapodást és kötelezettséget felrúgva gyakorlatilag blokád alá vette a donbászi régiókat” – közölte az államfő.

„Nehéz katonai járműveket vetettek be ellenük, nagyszabású katonai műveleteket hajtottak végre ellenük. A céljuk az volt, hogy kiirtsák az ott élő embereket, akik ezer szállal kötődnek Oroszországhoz, az orosz kultúrához és az orosz nyelvhez. Meddig tudtuk volna ezt még eltűrni?” – kérdezte a hallgatóságtól Vlagyimir Putyin.

Az elnök ezután köszönetet mondott a találkozó résztvevőinek a „különleges katonai művelet” támogatásáért, melyről a TASZSZ orosz állami hírügynökség számolt be.

Moszkva szerint a szankciós politika kudarcot vallott

Vlagyimir Putyin csütörtökön arról is beszélt, hogy Oroszország jelesre vizsgázott az ország gazdasága ellen hozott szankciók elhárításában, ami az orosz elnök szerint váratlan fejlemény volt a Nyugat számára.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/10/haboru-ukrajna-oroszorszag-vlagyimir-putyin-szankciok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Helikopterbalesetben meghalt meg két louisianai rendőr

A hatóságok szerint a rendőrség helikoptere egy autópálya mellett lévő nádas mezőre zuhant. A repülési …