2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vlagyimir Putyin elárulta, mi fontosabb számára a győzelemnél

Hirdetés

Vlagyimir Putyin elárulta, mi fontosabb számára a győzelemnél

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a rekordmagas részvételi aránnyal lezajlott voksoláson Vlagyimir Putyin kormányfő újabb elsöprő győzelmet aratott – hamar be is indultak a mémgyárak. A március 15. és 17. között tartott szavazást sokan csak „díszletnek” tartják, hiszen igazi ellenfele nem volt Putyinnak, és az eredmények is a várakozásoknak megfelelően alakultak. 

A RIA Novosztyi szerint ugyan a választások után már intézett egy beszédet az elnök a néphez a Vörös téren, viszont csütörtökön kihirdette a hivatalos választási eredményeket a Központi Választási Bizottság, és ezután Putyin ismét szólt – jóval tömörebben és lényegre törőbben – a népéhez. 

Az elmúlt kampány feszült és rendkívül felelősségteljes volt, mert nagyjából azt az utat választottuk, amelyen Oroszország haladni fog, a jövőt választottuk magunk és gyermekeink számára. És ennek az eseménynek a jelentőségét az urnákhoz járulók abszolút többsége megértette

– mondta az orosz államfő. Hangsúlyozta, hogy polgártársai támogatása fontosabb számára, mint a győzelem, és megígérte, hogy mindent megtesz, hogy igazolja bizalmukat.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/21/vlagyimir-putyin-oroszorszag-elnokvalasztas-gyozelem-beszed-hivatalos-eredmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Washington folyamatosan végzi az előkészületeket egy Izrael elleni iráni támadás miatt

Yoav Gallant izraeli védelmi miniszter és Erik Kurilla, az Egyesült Államok Központi Parancsnokságának parancsnoka az …