2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vlagyimir Putyin a Győzelem napján: Valódi háború robbant ki szülőhazánk ellen

Hirdetés

Vlagyimir Putyin a Győzelem napján: Valódi háború robbant ki szülőhazánk ellen

A Győzelem napja az egyik legfontosabb ünnep Oroszországban, ekkor ünneplik a náci Németország második világháborús legyőzését, a Szovjetunió által hozott áldozatokat – az 1941–45 közötti időszakban 27 millió orosz állampolgár vesztette életét.

Az idei május 9-ei felvonulás főparancsnoka Oleg Szaljukov volt. Az ünnepségen beszédet mondott Vlagyimir Putyin, aki a Kremlből sétált át a Vörös térre, ahol katonai parádé fogadta. Az elnök beszédében az Ukrajna elleni agressziót ismét „különleges katonai műveletként” emlegette, és kiemelte, hogy békét és stabil jövőt akar látni.

Ma a civilizáció ismét fordulóponthoz érkezett. Valódi háború robbant ki szülőföldünk ellen, de mi megőrizzük a biztonságunkat

– mondta Vlagyimir Putyin, miután köszöntötte a katonákat a Győzelem napja alkalmából. Elmondta, Donbasz lakóit is megvédik mindentől.

Hirdetés

„Úgy gondoljuk, hogy a felsőbbrendűség minden ideológiája eredendően visszataszító, bűnös és halálos. A nyugati globalista elitek azonban még mindig a kizárólagosságukról beszélnek, egymás ellen uszítják az embereket és megosztják a társadalmakat, véres konfliktusokat és puccsokat provokálnak, gyűlöletet, ruszofóbiát és agresszív nacionalizmust szítanak, lerombolják a családot és a hagyományos értékeket, amelyek az embert emberré teszik” – mondta Vlagyimir Putyin. Hozzátette:

Mindezt azért teszik, hogy továbbra is diktálhassanak, ráerőltethessék akaratukat, jogaikat, szabályaikat, valójában a rablás, az erőszak és az elnyomás rendszerét a népekre.

Szerinte úgy tűnik, a Nyugat „elfelejtette, hogy a nácik őrült világuralmi igénye mire vezetett”. Hozzátette, szerinte azt is elfelejtették, hogy ki győzte le a legnagyobb gonoszt a világon és kik nem kímélték életüket Európa népeinek felszabadításáért.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/09/haboru-oroszorszag-ukrajna-vlagyimir-putyin-moszkva-felvonulas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Agresszív gólya tartja rettegésben egy szlovákiai falu lakóit

A természetvédők azzal magyarázzák a gólya támadásokat, hogy az állat a kocsik üvegén és karosszériáján …