2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Visszatért hazájába a volt brazil elnök

Hirdetés

Visszatért hazájába a volt brazil elnök

A politikus 2019 és 2022 között Brazília államfője volt, de tavaly októberben elveszítette a választásokat Luiz Ináció Lula da Silvával, ismertebb nevén Lulával szemben, majd decemberben az Egyesült Államokba, Floridába repült, ahonnan csak most tért vissza.

Jair Bolsonaro korábbi brazil elnök (k) integet támogatóinak, amint három hónapos floridai tartózkodása végén visszatér Brazíliavárosba 2023. március 30-án

Jair Bolsonaro korábbi brazil elnök (k) integet támogatóinak, amint három hónapos floridai tartózkodása végén visszatér Brazíliavárosba 2023. március 30-án

Fotó: Gustavo Moreno / MTI

Bolsonaro pártja és sajtószolgálata már a múlt héten bejelentette, hogy a volt elnök március 30-án visszatér Brazíliába, és folytatja a politikai tevékenységét – írja az MTI. 

Hirdetés

A hazatérő politikust a brazíliai nemzetközi repülőtéren mintegy kétszáz híve várta, jelentős rendőri készültség közepette. A brazil zászlóba burkolózó rajongók, miközben a „legenda” szót skandálták, az egykori elnököt kivezették az oldalsó kijáraton.

Az O Globo brazil híroldal szerint a rendőrök nagyobb számban voltak jelen, mint az éljenző tömeg. Bolsonaro fia, Eduardo közölte velük, hogy apja a Liberális Párt székházába távozott – írja a BBC, értesüléseik szerint a volt elnök három hónapos távolléte alatt mások kerültek a brazíliai politika élére. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/30/jair-bolsonaro-hazateres-brazilia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …