2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vincze Loránt: Az Európai Bizottság igent mond az állatok jogaira és nemet a kisebbségi jogokra

Hirdetés

Vincze Loránt: Az Európai Bizottság igent mond az állatok jogaira és nemet a kisebbségi jogokra

Méltatlannak, diszkriminatívnak és cinikusnak gondolja az Európai Bizottság (EB) döntését az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniójának (FUEN) elnöke, miszerint az állatok jogait támogatják, azonban megtagadják a jogalkotást az őshonos nemzeti kisebbségek ügyében.

Vincze Loránt üdvözölte, hogy az EB végre kedvezően döntött egy polgároktól érkező javaslatról, ugyanis szerdán bejelentette, hogy 2023-ig jogszabályt javasol a tenyészállatok ketrecben tartásának fokozatos megszüntetéséről, majd betiltásáról. Az End the Cage Age című kezdeményezés, amelynek aláírásgyűjtése 2018 szeptemberében kezdődött, a hatodik sikeres polgári kezdeményezés volt, és az első, amelyet követően az EB jogalkotást indít.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/30/romania-europai-bizottsag-unio-kisebbsegi-jogok-allatvedelem-end-the-cage-age-minority-safepack/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Kártyavárként döntötte össze az újonnan épített ház több lakását egy kifizetetlenül maradt vállalkozó a németországi …