2021. január 17., vasárnapMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Videófelvétel került elő a nashville-i robbantásról

Hirdetés

Videófelvétel került elő a nashville-i robbantásról

Egy térfigyelő kamera rögzítette a múlt hét pénteken történt nashville-i robbanást – adta hírül a BBC, amely a városi rendőrség által közreadott felvételt is bemutatta: 

A képkockákon az látszódik, hogy egyszer csak egy hatalmas, az egyik épület előtt parkoló lakókocsiból kiinduló robbanás rázza meg a – szerencsére kihalt – belvárosi utcát. 

A robbanás egy telekommunikációs központ előtt történt, emiatt Tennesseeben és négy másik államban is megszakadt a telefonos kapcsolat egy időre. 

Bár a felvételen hang nem hallatszódik, a beszámolók szerint a lakókocsiból egy 1964-es sláger, a Downtown szólt a robbanás előtt. 

Hirdetés

Most már azt is tudni, hogy a robbantás <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/28/nashville_robbantas_video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ausztriában is terjed a brit mutáns, tovább szigorít a kormány

Ausztriában is terjed a brit mutáns, tovább szigorít a kormány

Az új koronavírus-mutációk Ausztriában is megjelentek, ezért újabb szigorításokat vezetnek be − jelentette be vasárnap Sebastian Kurz osztrák …