2022. május 18., szerdaMa Erik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
2022.05.18. Erik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 370,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Veszélyben a német autózás szent tehene, az autópályás száguldás

Hirdetés

Veszélyben a német autózás szent tehene, az autópályás száguldás

A sebességmérés rémétől rettegés nélküli száguldás az elmúlt évtizedekben a német nemzeti öntudat részévé vált, ám most kopogtat a Tempolimit – írja a Magyar Nemzet.

Pedig az autóipar képes előállítani olyan járműveket, amelyek kihasználják ezeket a lehetőségeket, sőt, a német személyautópark meghökkentően nagy részét, rengeteg családi autót szereltek 200 lóerőnél erősebb motorral.

Mindezeket érdemes tudni, hogy megértsük, miért lett központi kérdés a legutóbbi német szövetségi választások kampányában a Tempolimit témája, és miért került elő ismét, amikor 

Európa energiaellátása forog kockán. 

Hirdetés

Az autópályákon bevezetendő általános sebességkorlátozás ugyanis csökkenthetné a németországi üzemanyag-fogyasztást, és ezáltal a nyersolaj és az olajtermékek importjának szükségességét is. Ez pedig segíthetne az orosz energiaellátás-függőség csökkentésében – olvasható a Tagesschau.de portálon. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/10/kozlekedes-nemetorszag-sebessegkorlatozas-autopalya-olajvalsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tornádó volt egy cseh városban – videó

Az égi jelenség a 100 kilométerre keletre fekvő Pardubice közelében történt. Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20220517-tornado-alakult-ki-egy-cseh-varos-felett.html *Tisztelt Olvasó! …