2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Vera Jourová: az Európai Bizottság tudatában van a választási csalások veszélyeinek

Vera Jourová: az Európai Bizottság tudatában van a választási csalások veszélyeinek

Az uniós biztos a demokratikus folyamatokba való külföldi beavatkozással kapcsolatos vitában elmondta, hogy a testület politikai hirdetések átláthatóságáról és célzott reklámozásáról szóló, 2021 végén bemutatott javaslata magas szintű követelményeket fog bevezetni valamennyi médium számára, továbbá korlátozni fogja a személyes adatok felhasználását a politikai hirdetések terén.

Jourová arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság a demokrácia védelmét célzó csomagon dolgozik, különös tekintettel az érdekképviseleti szolgálatokon keresztül történő külföldi beavatkozás lefedésére.

A csomag egy irányelvet fogalmaz meg az érdekképviseletek átláthatóságáról, ajánlást az uniós választási folyamatokkal kapcsolatban, valamint a polgárok és civil szervezetek közpolitikai döntéshozatalba történő bevonásával kapcsolatban.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/06/01/vera-jourova-europai-bizottsag-valasztasi-csalas-manipulacio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

25 éven át tartották fogva egy romos szobában a nőt, most fél, ha meglát egy embert

A nőt egy törmelékkel és szeméttel teli szobában tartották fogva, élelmet pedig egy ablakon keresztül …