2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Varga Judit: Nemet kell mondanunk az illegális bevándorlásra

Hirdetés

Varga Judit: Nemet kell mondanunk az illegális bevándorlásra

Varga Judit hangsúlyozta, az illegális bevándorlás jelenti a legnagyobb kihívást ma Európában, hiszen a legalapvetőbb értékeket és eredményeket kockáztatja, ellehetetleníti az unión belüli szabad mozgást biztosító schengeni határok fenntartását.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a sok bevándorló miatt a közbiztonság, az emberek mindennapi jóléte kerül veszélybe. Mindennaposak a támadások, az embercsempészek pedig egyre szervezettebbek, s az is előfordul, hogy 100-200 tagú csoportok próbálnak betörni Európába a magyar határon keresztül – mondta a kormánypárti politikus.

Miközben felfegyverzett bevándorlók naponta lövöldöznek a déli határkerítésnél, Brüsszel egyetlen fillérrel sem támogatja Magyarország határvédelmét. Úgy fogalmazott: „Hol van a józan ész határa, épp ésszel ugyanis felfoghatatlan, hogyan követelhetik, hogy engedjük be a határainkat erőszakkal ostromló migránsokat és több tízezer illegális bevándorló számára hozzunk létre nyitott migránstáborokat Magyarországon.”

A „brüsszeli bürokraták” pedig ezen a héten sem tétlenkedtek – tette hozzá –, egy újabb migrációpárti jogalkotási lépést erőltettek rá a tagállamokra. Emlékeztetett, a migrációs paktum utolsó elemének végleges szövegét a szavazás előtt 5 perccel osztották ki a résztvevőknek, és ha mindez nem lett volna elég, összesen 13 percet szántak a megtárgyalására.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/31/varga-judit-illegalis-bevandorlas-brusszel-hatarvedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …