2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Varga Judit: Magyarország eddig sem vesztett uniós forrásokat, ez a veszély most sem fenyeget

Hirdetés

Varga Judit: Magyarország eddig sem vesztett uniós forrásokat, ez a veszély most sem fenyeget

Az Európai Bizottság vasárnapi döntésével egy több hónapos, nehéz, de konstruktív egyeztetési folyamat zárult le a magyar kormány és a testület között – erről Varga Judit igazságügyi miniszter írt a közösségi oldalán.

A tárcavezető úgy látja, sikerrel zárultak a tárgyalások. Az Európai Bizottság ugyanis megállapította, hogy azok az intézkedési javaslatok, amelyeket a kormány benyújtott, orvosolják azokat az aggályokat, amelyek miatt korábban megindult a kondicionalitási eljárás.

Magyarország eddig sem veszített uniós forrásokat, és a Bizottság vasárnapi döntése alapján ez a veszély nem is fenyeget. Amennyiben a magyar kormány a vállalásokat teljesíti, a kondicionalitási eljárás még az év vége előtt lezárul

– fogalmazott bejegyzésében Varga Judit, aki hozzátette: a következő hetekben, illetve hónapokban a vállalások megvalósítása és végrehajtása lesz fókuszban.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/19/varga-judit-europai-bizottsag-targyalas-unios-forrasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

12 nap után egy folyóban találtak meg egy eltűnt gyereket Japánban

A kislány szeptember 23-án tűnt el. Egy meleg, átlagos szeptemberi napon, nem sokkal dél előtt …