2021. január 15., péntekMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.15. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Van, ahol a koronavírus elleni oltást tartják a legszebb karácsonyi ajándéknak

Hirdetés

Van, ahol a koronavírus elleni oltást tartják a legszebb karácsonyi ajándéknak

Mexikóban a latin-amerikai országok közül elsőként csütörtökön megkezdték a koronavírus elleni oltási kampányt, amelynek megindulását élő adásban közvetítették Andrés Manuel López Obrador mexikói államfő sajtótájékoztatóján. Az El Universal mexikói lap szerint a fővárosi Ruben Lenero-kórház intenzív osztályának főnővére kapta meg elsőként az ellenanyagot. María Irene Ramírez egyike az ápolóknak, akik koronavírusos betegeket kezelnek.

Ez a legnagyszerűbb ajándék, amit kaphattam 2020-ban. Természetesen félünk, de muszáj tovább tennünk a dolgunkat… és szeretnék továbbra is a tűzvonalban lenni 

– mondta az 59 éves egészségügyi dolgozó, aki önként jelentkezett az oltásra.

A Pfizer és a BioNTech által az új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyag első szállítmánya szerdán érkezett meg Mexikóba Belgiumból. López Obrador ellentmondásos stratégiát követett a koronavírus elleni harcban: otthon maradásra, illetve a karácsonyi összejövetelek elkerülésére szólította fel a mexikóiakat, korlátozásokat azonban nem vezetett be.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/25/mexiko_koronavirus_oltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Március óta ma találták a legtöbb új fertőzöttet Kínában

Március óta ma találták a legtöbb új fertőzöttet Kínában

144 új koronavírus-fertőzöttet találtak Kínában, ez tavaly március elseje óta rekordértéknek számít – írja a …