2020. november 30., hétfőMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Választási csalással lehet az év madara az új-zélandi kivi

Hirdetés

Választási csalással lehet az év madara az új-zélandi kivi

Bár az amerikai elnökválasztás elcsalására egyelőre nincs bizonyíték, az új-zélandi év madara választáson azért akadtak komoly szabálytalanságok. Ugyanis a szigetország hagyományos szavazásán mintegy másfél ezer hamis voksot adtak le az új-zélandi kivire.

Az éves versenyen a szavazók kiválaszthatják kedvenc madarukat. A projekt célja, hogy felhívja a figyelmet Új-Zéland ikonikus fajainak veszélyeztetettségére – tájékoztat az MTI.

A Forest and Bird állatvédő szervezet azonban több mint 1500, a kivi pukupukura, vagyis a kis foltos kivire (Apteryx owenii) leadott hamis szavazatot fedezett fel – jelezte Laura Keown, a szervezet szóvivője kedden.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/10/valasztasi_csalas_madarak_uj-zeland/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ausztria: ha teljes zárlat nem is lesz, korlátozások igen

Ausztria: ha teljes zárlat nem is lesz, korlátozások igen

A koronavírus-járvány miatt elrendelt teljes zárlat után is szigorú korlátozásokkal kell számolni Ausztriában – közölte Sebastian …