2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Utolsó pillanatig reménykedett a fiatal amerikai katona családja

Hirdetés

Utolsó pillanatig reménykedett a fiatal amerikai katona családja

Szívszorító, de nagyon fontos hallani – írta a Twitteren Tucker Carlson, a FOX News amerikai konzervatív hírcsatorna műsorvezetője, aki interjút készített a kabuli terrortámadásokban meghalt egyik amerikai tengerészgyalogos, Kareem Nikoui édesapjával. Tucker Carlson nemrégiben Magyarországon járt, interjút készített Orbán Viktorral és fellépett a Mathias Corvinus Collegium (MCC) esztergomi fesztiválján.

A kabuli támadás másnapján készült interjúban az elhunyt amerikai katona édesapja, Steve Nikoui azt mondta, nagyon aggasztotta családot a tálibok gyors előretörése és a videók, amelyeket a fiuk készített a kaotikus állapotokról a kabuli repülőtéren.

Here’s our interview with the father of fallen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/30/utolso-pillanatig-remenykedett-a-fiatal-amerikai-katona-csaladja/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A tálibok nem szólalhatnak fel az ENSZ-ben

Egyelőre nem született döntés az Afganisztánban hatalomra került radikális iszlamista tálibok ENSZ-képviseletéről – közölte Stéphane …