2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Útikalauz a külföldre vágyók számára

Hirdetés

Útikalauz a külföldre vágyók számára

A nyár küszöbén egyre több emberben merül fel a nyaralás gondolata. A BBC csokorba szedte a fő turistacélpontokat, és azokat az információkat, amiket nem árt tudnunk utazás előtt.

Portugália

Az Ibériai-félsziget délnyugati részén található ország üzletei hét közben este 21:00-órakkor, míg hétvégén 19:00-kor zárnak. Az éttermekben maximum hat fő tartózkodhat együtt bent, míg a kültéren 10 személy. A bárok, diszkók továbbra is zárva tartanak. Mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk azonban azoknak, akik megszegik a járványügyi szabályokat, akár 100 euróval is sújthatják a renitens állampolgárokat.

Praia da Luz, Portugália, 2007. augusztus 9-én

Praia da Luz, Portugália, 2007. augusztus 9-én

Hirdetés

Fotó: Jeff J Mitchell / Getty Images Hungary

Spanyolország

Az Egyesült Királyságból érkezőknek nincs szükségük negatív koronavírustesztre, ezalól csak a Franciaországból érkezők számítanak kivételnek. A belépésnél azonban a testhőmérséklet-ellenőrzés kötelező. A szociális távolságtartási szabályozás másfél méter, a kötelező maszkviselést itt sem ússzuk meg. A legtöbb üzlet, bár és étterem nyitva van, mint ahogyan korlátozott kapacitással a múzeumok, mozik is nyitva tartanak.

Olaszország

Fellélegezhetnek azok, akik Olaszországba utaznak, ugyanis nincs szükség már 10 napos kötelező karanténra azoknak, akik 48 óránál nem régebbi koronavírusteszttel rendelkeznek.

Ami a szabályozást illeti, más […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/10/utikalauz-a-kulfoldre-vagyok-szamara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Mi a teendő lőtámadás esetén, mi kerüljön bele a mentőládába, mit tartalmazzon a házipatika – ilyen …