2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ukrajnában nincs elég gáz, mégis tárgyalnának az oroszokkal

Hirdetés

Ukrajnában nincs elég gáz, mégis tárgyalnának az oroszokkal

Az ukrajnai tranzitszállítás leállása miatt gázszolgáltatás nélkül maradhatnak Ukrajna keleti és déli megyéi − írja a Slovo i Dilo ukrán hírportálra hivatkozva a Kárpáthír. Szerhij Djacsenko energetikai szakértő szerint a leállásra éppen a fűtési idény közepén lehet számítani.

Az ukrajnai gázszállító rendszer úgy van megépítve, hogy a tranzitszállítás leállása miatt nem juthat gáz a keleti és a déli régiók vezetékeibe − árulta el a szakember. Elmondása szerint a probléma megoldható lenne az úgynevezett reverz-, azaz visszafordított szállítás beindításával.

Korábban az Ekonomicseszkaja Provda arról írt, hogy az országban 15 milliárd köbméter gáz van elraktározva a szükséges 19 milliárd helyett. A sajtó állításaival ellentétben Denisz Smihal ukrán kormányfő egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem lesznek ellátási problémái az országnak. Elmondása szerint az ország gáztározóiban már 18,7 milliárd köbméter gázt helyeztek el.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/11/oroszorszag-ukrajna-gazszallitas-vlagyimir-putyin-gazprom/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, kik voltak az Albániában meghalt orosz turisták

A hatóságok megnevezték azt a négy orosz turistát, akik pár nappal ezelőtt vesztették életüket egy albán …