2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újra terítéken Joe Biden álnéven küldött e-mailjei, 82 ezer oldalnyi anyagot próbálnak feldolgozni

Hirdetés

Újra terítéken Joe Biden álnéven küldött e-mailjei, 82 ezer oldalnyi anyagot próbálnak feldolgozni

Joe Biden alelnöki tevékenysége alatt álnéven használt e-mail-fiókjai ismét a figyelem középpontjába kerültek: egy amerikai konzervatív nonprofit szervezet, a Southeastern Legal Foundation  bírósági beadvánnyal élt a Nemzeti Levéltár és Nyilvántartó Hivatal (NARA) ellen az információszabadságról szóló törvény perének részeként (FOIA).

A NARA bejelentése szerint mintegy 82 ezer oldalnyi e-mailt küldött és kapott különböző álnéven futó fiókokon keresztül Joe Biden amerikai elnök, EZT kell most feldolgozniuk. 

Hirdetés

Korábban az Index is tájékoztatott arról, hogy Biden fia, Hunter Biden dollármilliókat forgatott orosz, ukrán és kínai állampolgárok között a Burisma Holdings ukrán gázcég igazgatósági tanácsába kerülése után. Tette ezt akkor, amikor a jelenlegi demokrata elnök édesapja, Joe Biden még alelnök volt. 

Az Index is foglalkozott az üggyel, írtunk arról, hogy Kevin McCarthy, az amerikai képviselőház republikánus elnöke utasítást adott a képviselőház bizottságainak arra, hogy indítsák meg a bizalmatlansági eljárást (impeachment) Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke ellen.

A Fehér Ház nem veszi komolyan az ügyet

A Fehér Ház tagadja, hogy Biden bármilyen módon részt vett volna Hunter Biden üzleti ügyeiben, a Newsweek most e-mailben kereste meg a Fehér Házat, hogy tájékoztassanak, hogy áll az e-mailek ügye. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/11/01/joe-biden-e-mail-alnev-amerikai-egyesult-allamok-newsweek-feher-haz-hunter-biden-dollarmilliok-burisma-ukran-demokrata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …