2021. január 20., szerdaMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb teherhajó futott aknára a Vörös-tengeren

Hirdetés

Újabb teherhajó futott aknára a Vörös-tengeren

A hírt a Szaúd-Arábia vezette katonai koalíció jelentette be, amely a húszi lázadók ellen harcol Jemenben. Az al-Arabíja szaúdi televízió szerint a koalíció a húszikat vádolja a tengeri akna kihelyezésével a Vörös-tengeren. Hozzátette, hogy a robbanásban senki sem sérült meg a teherhajó fedélzetén. Az iráni támogatást élvező jemeni felkelők egyelőre nem reagáltak.     

December elején a szaúdi koalíció megsemmisített két, robbanószerrel megrakott hajót a térségben. A „robbanóbárkákat” állítólag szintén a húszik indították útjukra. A jemeni kormány ellen lázadó húszik jó ideje veszélyeztetik a hajózás biztonságát a Vörös-tengeren.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/26/jemen_lazadok_szaud_arabia_akna/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Oltári nagyot fog szólni a Neflix legújabb sci-fije, ami sztárt csinál a kukásokból

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/19/oltari_nagyot_fog_szolni_a_neflix_legujabb_sci-fije/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …