2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb súlyos vád Donald Trump ellen

Újabb súlyos vád Donald Trump ellen

Egy georgiai bíróság vádat emelt Donald Trump és társai ellen, amiért megpróbálták elcsalni a 2020-as választásokat. A vádak között szerepel a „közhivatalnok által elkövetett esküszegésre való felbujtás” is. Ez már a negyedik vádemelés a volt amerikai elnök ellen – írja a Sky News.

Fulton megye ügyésze, Fani Willis összesen 13 vádpontot hozott fel az egykori elnök és társai ellen, többek között hamisítás és zsarolás miatt. Egy sajtótájékoztatón Willis ügyész augusztus 25-én délig adott határidőt Trumpnak és valamennyi vádlott-társának, hogy feladják magukat a rendőrségen.

Hozzátette, reméli, hogy a következő hat hónapon belül kitűzik a tárgyalás időpontját, és azt tervezi, hogy mind a 19 vádlottat együttesen állítják bíróság elé.

Börtönbe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/15/donald-trump-egyesult-allamok-valasztasok-birosag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

A közösségi médiában jelent meg egy eddig meg nem erősített fotó, amely állítólag a híd …