2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb ország tiltotta be a TikTokot

Hirdetés

Újabb ország tiltotta be a TikTokot

A kanadai kormány döntésének értelmében az állami alkalmazottak a továbbiakban nem használhatják a kínai tulajdonú videómegosztó alkalmazást egyetlen olyan eszközökön sem – beleértve a mobiltelefonokat is –, amelyeken hivatalos alkalmazások futnak. A kormányzati kiadásokat felügyelő miniszter közleményben tudatta, hogy a TikTok adatgyűjtési módszere jelentős hozzáférést biztosít a telefonokon található tartalmakhoz.

A TikTok szóvivője csalódottságát fejezte ki a döntést illetően, és visszautasította a vádakat. A cég szerint az alkalmazás betiltásakor nem közöltek konkrét biztonsági aggályokat, és a döntés előtt nem léptek kapcsolatba velük. A kanadai adatvédelmi hatóságok közös vizsgálatot folytatnak a kínai alkalmazás adatgyűjtési eljárásával kapcsolatban, mivel aggályok merültek fel a felhasználók személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.

Az intézkedés miatt további

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/28/kanada-tiktok-kormany-ottawa-kina-peking/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rakétatámadások történtek egy szíriai tartományban

A tájékoztatás szerint a légvédelem több rakétát megsemmisített. A damaszkuszi vezetéshez közelálló Sám FM rádióállomás …