2020. november 27., péntekMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb olasz tartományokban rendeltek el szigorú intézkedéseket a koronavírus miatt

Hirdetés

Újabb olasz tartományokban rendeltek el szigorú intézkedéseket a koronavírus miatt

További olaszországi tartományok és térségek járványveszélyességi fokozatát emelik – közölte az érintett Abruzzo régió elnöke közösségi oldalán hétfő este.

Marco Marsilio abruzzói tartományi elnök Twitter-fiókján jelentette be, hogy további öt régióban, Abruzzóban, Umbriában, Liguriában, Basilicatában és Toszkánában megemelik a járványveszély fokozatát szerdától.

Hirdetés

A rendelkezést Roberto Speranza egészségügyi miniszter a következő órákban írhatja alá. A tárca megerősítette az értesüléseket a sajtónak.

Az érintett térségek eddig sárga színű, vagyis alacsony veszélyfokozatú zónának számítottak a kormány péntektől bevezetett osztályozása értelmében. A szigorítással narancssárga övezetnek, vagyis közepesen veszélyesnek nyilvánítják őket, a korábban ugyanebbe a fokozatba sorolt Pugliával és Szicíliával együtt. A narancssárga tartományokba kizárólag nyomós indokkal lehet belépni, vagy onnan távozni. A tartományokon belül mozogni is csak engedéllyel lehet, például egyik városból a másikba eljutni. Az országos éjszakai kijárási tilalom mellett a narancssárga övezetben napközben is csak indokolt esetben engedélyezett a közlekedés, leállítják a vendéglátást, valamint korlátozzák a kereskedelem nyitva tartását is.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/09/olaszorszag_koronavirus_regiok_veszellyessegi_szint/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Németh Zsolt az Indexnek: Pragmatikus együttműködést akarunk Bidennel

Németh Zsolt az Indexnek: Pragmatikus együttműködést akarunk Bidennel

Bár még nem sejthetjük, hogy a Biden-adminisztráció kit küld Budapestre nagykövetnek, máris beindult a találgatás, …