2021. augusztus 2., hétfőMa Boglárka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Boglárka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb határátkelőhelyek nyílnak a magyar-szerb határon

Hirdetés

Újabb határátkelőhelyek nyílnak a magyar-szerb határon

Szerdától az összes határátkelő működik majd Szerbia és Magyarország között – erősítette meg a Vajdasági Magyar Szövetség és a Tartományi Képviselőház elnöke a Szabadkai Magyar Rádiónak, amelyet a PannonRTV szemlézett.

Pásztor István hozzáfűzte: a határátkelőkön a járványhelyzet előtt megszokott munkaidőben várják majd az utazókat. Az élet normális kerékvágásba terelésének újabb mérföldköve lesz ez, mondta a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke.

A politikus arról is beszélt, hogy a határon időről-időre előforduló, méltatlanul hosszú várakozási idő mégsem csupán a határátkelőhelyek számától függ, hanem attól is, hogy milyen ütemben dolgoznak az illetékes szervek.

Kapcsolódó

Hirdetés

[…]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/22/vmsz-pasztor-istvan-magyar-szerb-hataratkelok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szénné égett az évezredes olajfa Szardínián

Szénné égett az évezredes olajfa Szardínián

Megmentenének egy szénné égett évezredes olajfát Olaszországban, Szardínia nyugati részén, ahol 20 ezer hektáron égett …