2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb fejlemények Joe Biden fiának vádemelési ügyében

Hirdetés

Újabb fejlemények Joe Biden fiának vádemelési ügyében

Még tavaly augusztusban számoltunk be róla, hogy az ukrán energetikai cégben korábban vezető szerepet vállaló Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia elhagyott egy laptopot, amelyről különböző dokumentumok szivárogtak ki. Először ugyan tagadták, hogy közük lenne az iratokhoz, most mégis pereskedésre készülnek.

Biden ügyvédje, Abbe Lowell levelet írt az igazságügyi minisztériumnak és a delaware-i főügyésznek, amelyben vizsgálatot követelt Rudy Giuliani, Steve Bannon és John Mac Isaac ellen, akié az a számítógép-javító műhely, ahol Biden állítólag a laptopját hagyta. Joe Biden ügyvédei felszólító leveleket küldtek másoknak is, akik megszerezték és terjesztették a laptop tartalmát.

Lowell a levelekben azzal érvelt, hogy Mac Isaacnek és a többieknek még arra sem volt joguk, hogy betekintsenek Biden laptopjába, ezzel szemben még másolatokat is készítettek az abban található információkról – írta meg a Fox News.

„Ez a sikertelen piszkos politikai trükk közvetlenül Biden magán- és személyes adatainak leleplezését, kihasználását és manipulálását eredményezte. A politikusok és a média arra használta fel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/02/hunter-biden-rudy-giuliani-egyesult-alamok-steve-bannon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szakadár utáni hajtóvadászat 27 millió embert fosztott meg az internettől

A szakadár utáni hajtóvadászat 27 millió embert fosztott meg az internettől

Több mint 27 millió ember maradt internet nélkül a múlt szombat óta. A kormány előzetes …