2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb drámai hírek a magyar kislányokról, akiket Hamász terroristák raboltak el

Hirdetés

Újabb drámai hírek a magyar kislányokról, akiket Hamász terroristák raboltak el

Kulifai Máté elmondta, az édesanya beszámolt neki a tragikus napról, először riasztás jött a telefonra, hogy Izraelt rakátatámadás érte. A lányai éppen a volt férjénél voltak és felhívta őt, hogy jól vannak-e a lányok, akkor még azt az információt kapta, hogy minden rendben van, de később a nővére hívta, hogy nagyon nagy a baj, már arról érkeztek felvételek, hogy Gázában fotózták le a lányokat, átöltöztetve, egy matracon zokogva és sérülten feküdtek, azaz a Hamász dzsihadistái túszúl ejtették a két kislányt. Mind az anyuka, mind a kislányok magyar-izraeli állampolgárok.

A képen látható fiúval kapcsolatban az újságíró elmondta, őt arra akarták kényszeríteni, hogy a segítségével kicsalogassák a kibucban a szomszédokat a magukra zárt ajtók mögül (…) ez sokszor sikerült is, aki előbújt, azt agyonlőtték.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20231027-hamasz-terror-magyar-kislanyok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …