2020. december 5., szombatMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb csúcsokat dönt a koronavírus Ukrajnában

Hirdetés

Újabb csúcsokat dönt a koronavírus Ukrajnában

Tovább gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, egymás után három nap döntve meg a korábbi csúcsot. Szombatra ismét több mint 14 és fél ezer új beteget regisztráltak egy nap alatt. A járvány kezdete óta igazolt fertőzöttek száma átlépte a 600 ezret, az aktív betegeké pedig megközelítette a 320 ezret a hivatalosan 42 és fél milliós országban, míg 280 ezren gyógyultak meg.

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter napi tájékoztatóján úgy vélekedett, hogy az egy héttel ezelőtt bevezetett úgynevezett hétvégi karantén hatása leghamarabb két hét elteltével lesz érzékelhető. Utalt arra, hogy számos helyen nem tartották be a zárlatot, a múlt hét végén több intézménynél rendőri intézkedésre volt szükség. A hétvégi karantén azt jelenti, hogy szombaton és vasárnap az élelmiszerboltokon, a gyógyszertárakon és a közösségi közlekedési eszközökön kívül semmi sem működhet, a vendéglátó egységek csak elvitelre dolgozhatnak.

Egyúttal életbe lépett az a jogszabály, amelynek alapján mostantól helyszíni bírság szabható ki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/11/21/pszichologiai_hatart_lepett_at_a_fertozottek_szama_ukrajnaban/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Háborút hagyhat-e Bidenre Trump?

Háborút hagyhat-e Bidenre Trump?

Irán egyik vezető atomtudósát, Mohszen Farizadét múlt hét pénteken gyilkolták meg az autójában. Egy magas rangú amerikai …