2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb bűnügyi eljárást indítottak Alekszej Navalnij ellen Oroszországban

Hirdetés

Újabb bűnügyi eljárást indítottak Alekszej Navalnij ellen Oroszországban

Újabb bűnügyi eljárást indítottak Oroszországban Alekszej Navalnij ellenzéki politikus ellen, mert azzal gyanúsítják, hogy személyes szükségleteire sikkasztott az ellenőrzése alatt álló szervezetek számára gyűjtött közadományokból.

000 8XL368

Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Az orosz Nyomozó Bizottság kedd este azzal vádolta meg az ellenzéki vezetőt és több név szerint meg nem nevezett személyt, hogy 356 millió rubelt (1,44 milliárd forint) sikkasztottak el. Az orosz hatóság szerint a pénzt a gyanúsítottak személyes kiadásaik fedezésére, így például külföldi utak finanszírozására, szolgáltatások és értéktárgyak vásárlására fordították.

Alekszej Navalnij a Twitteren reagált a szerinte koholt vádakra. Úgy fogalmazott, hogy mindez egy Vlagyimir Putyin által elrendelt hisztérikus akciónak tűnik. Hozzátette, már számított rá, hogy a hatóságok megpróbálják bebörtönözni, miután nem sikerült megölniük.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/29/alekszej_navalnij_moroszorszag_eljaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lavina zúdult egy sípályára Oroszországban

Lavina zúdult le egy sípályára a hegyekből az észak-kaukázusi karacsáj-cserkesz köztársaságban, a hó a helyi …