2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb büntetőeljárást indít az orosz nyomozó bizottság Alekszej Navalnij ellen

Hirdetés

Újabb büntetőeljárást indít az orosz nyomozó bizottság Alekszej Navalnij ellen

Az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) újabb büntetőeljárást indít a bebörtönzött ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij ellen. A büntetőeljárást az állampolgári jogokat sértő nonprofit szervezet létrehozása címén indítják. 

Az SZK Navalnij mellett Ivan Zsdanov, Korrupcióellenes Küzdelem Alapítvány (FBK) igazgatója és Leonyid Volkov, az úgynevezett regionális Navalnij-irodák hálózatának koordinátora ellen is eljárást indított, írja az MTI. Az SZK azzal vádolja őket, hogy az állampolgárok személyiségét és jogait sértő nonprofit szervezetet hoztak létre.  

A fellebbviteli bíróság pedig csütörtökön helybenhagyta az ellenzéki politikus ellen egy világháborús veterán megrágalmazása címén korábban kiszabott pénzbírságot. A tárgyaláson éhségsztrájkja óta  először jelent meg nyilvánosan Navalnij a büntetőtáborból bejelentkezve videochaten keresztül.

Kapcsolódó

Hirdetés

Navalnij először jelent meg nyilvánosan az éhségsztrájkja óta

A börtönből jelentkezett be arra a fellebbviteli tárgyalásra, amelyet egy háborús veteránnal szembeni becsületsértési ügyben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/29/navalnij-borton-oroszorszag-birosag-putyin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől nincs kijárási tilalom Ausztriában

Szombat éjféltől Ausztriában feloldják a november óta érvényben lévő éjszakai kijárási korlátozást – jelentette be …