2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Újabb áldozata van a kelet-ukrajnai harcoknak

Hirdetés

Újabb áldozata van a kelet-ukrajnai harcoknak

Lőtt sérülést szenvedett egy ukrán katonanő a kelet-ukrajnai válságövezetben, a fiatal nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette − írja a Kárpáthír a helyi sajtó alapján.

A kelet-ukrajnai Luhanszk megyében az Egyesített Erők műveleti övezetében meghalt egy 24 éves katonanő. A közlemény szerint a fiatal nő harci feladatai ellátása közben az élettel összeegyeztethetetlen lőtt sebesülést szenvedett. Más források szerint a 24 éves nő nem harci bevetésben esett el.

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy ukrán katona életét vesztette, ketten pedig megsebesültek a kelet-ukrajnai válságövezetben. November 7-én a kelet-ukrajnai felkelők 14 alkalommal szegték meg a tűzszüneti megállapodást. A sebesülteket kórházba szállították, állapotuk közepesen súlyos. Kijev szerint négy esetben a minszki egyezményben tiltott fegyverekkel lőtték az ukrán hadsereg állásait. Az ukrán hadsereg katonái minden alkalommal választüzet nyitottak.

Hirdetés

Mint arról korábban az Index is beszámolt, a nemzetközi sajtóban az elmúlt napokban több olyan cikk is megjelent, amelyek műholdfelvételekre hivatkozva azt állították, hogy <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/11/kelet-ukrajna-oroszorszag-haboru-szakadarok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét Putyin közvetítése kellett Örményország és Azerbajdzsán megbékéléséhez

Ismét Putyin közvetítése kellett Örményország és Azerbajdzsán megbékéléséhez

Jereván hiába kért korábban katonai segítséget Moszkvától, az orosz elnöktől mindketten a békét szimbolizáló olajfa …