2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

Hirdetés

Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

A volt amerikai elnök 2016-os elnökválasztási kampánya idején történt hallgatásipénz-kifizetések ügyében nyomozó manhattani esküdtszék nem ülésezik szerdán – adta hírül az ügyre jó rálátással bíró források alapján az AP hírügynökség.

A források beszámolója szerint az esküdteknek azt mondták, hogy maradjanak készenlétben csütörtökre, egy másik napra, amikor a testület ülésezni szokott, jelezték a források.

A halasztás oka egyelőre nem ismert, de azt jelenti, hogy a szavazás arról, hogy vádat emeljenek-e Trump ellen vagy sem, a jelek szerint elodázódik.

Hirdetés

Azok az emberek, akik megerősítették, hogy az esküdtszék nem a tervezett időpontban ülésezik, névtelenségük megőrzése mellett nyilatkoztak.

Donald Trump korábban azt mondta, hogy a manhattani kerületi ügyész várhatóan már kedden, vagyis március 21-én elrendeli a letartóztatását, ez azonban mostanáig még nem történt meg.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/22/donald-trump-elnok-borton-ugyeszseg-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ráharapott egy sznorkelező fejére egy krokodil Ausztráliában

Az eset az 51 éves Marcus McGowannel történt, a férfit a víz alatt kapta el …