2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Új elnöke van az Interpolnak

Hirdetés

Új elnöke van az Interpolnak

Ahmed Nászer al-Raiszi vezérőrnagyot, az Egyesült Arab Emírségek belügyminisztériumának főfelügyelőjét a szavazatok 68.9 százalékát szerezte meg, a megbízatása négy évre szól, ezzel párhuzamosan hazájában változatlanul megtartja a beosztását.

Az elnökválasztást nagy figyelem kísérte, mert a testület eddigi első kínai vezetője, Meng Hung-vej 2018-ban, négyéves mandátuma közepén eltűnt, amikor visszautazott Kínába. Később kiderült, hogy vesztegetés és más állítólagos bűncselekmények vádjával őrizetbe vették.

Hirdetés

 Peking nem kommentálta az ügyet, s az elmúlt két évben a dél-koreai Kim Jong Yan, az Interpol addigi alelnöke vezette az ügynökséget.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/25/interpol-uj-elnok-egyesult-arab-emirsegek-kinzas-tiltakozasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pegasusszal hallgatták le az amerikai külügy munkatársait

Pegasusszal hallgatták le az amerikai külügy munkatársait

A Magyarországon is botrány tárgyává vált Pegasus kémszoftverrel törték fel az amerikai külügyminisztérium legalább kilenc …