2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Új autópálya, fekete-tengeri földgáz – Szijjártó Péter Romániában tárgyalt

Hirdetés

Új autópálya, fekete-tengeri földgáz – Szijjártó Péter Romániában tárgyalt

Romániának új összetételű kormánya van, ezer szálon kötődünk egymáshoz – fogalmazott Szijjártó Péter élő Facebook-videójában. A külgazdasági és külügyminiszter új, román kollégáinak azt mondta, Magyarország érdekelt Románia sikerében, hiszen olyan szorosan kötődik össze a két ország, hogy nem lehet más célunk, mint a kölcsönös fejlődés és a siker. 

Szijjártó Péter

Szijjártó Péter

Szijjártó Péter beszámolt arról, hogy fontos megállapodásokat kötöttek az új román vezetéssel, ennek értelmében két fontos fizikai összeköttetés jön létre a két ország között 2024-ig.

Megépül a harmadik autópálya Románia és Magyarország között, ezúttal Mátészalkát és Szatmárnémetit köti majd össze, amely magyar oldalon az M49-es gyorsforgalmi út határig történő elvitelét jelenti.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/18/romania_magyarorszag_kozos_erdekek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Benjámin Netanjahuval egyeztetett telefonon Kamala Harris amerikai alelnök

Washington Izrael biztonsága iránti elkötelezettségéről, a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) Izraellel kapcsolatos vizsgálatáról és Iránról …