2021. március 9., keddMa Franciska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.03.09. Franciska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Úgy tűnik, sikerült megfékezni a koronavírus-járványt az Egyesült Királyságban

Hirdetés

Úgy tűnik, sikerült megfékezni a koronavírus-járványt az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban megállt a koronavírus-fertőződések számának emelkedése, és csökken az új fertőzések száma – mondta  a BBC-nek vasárnap Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.

A miniszter a kedvező hírek ellenére hangsúlyozta, hogy még nincs itt az ideje a járvány megfékezését célzó korlátozások feloldásának.

Matt Hancock arra is kitért, hogy a nyolcvan év felettiek, valamint az idősotthonok lakóinak közel háromnegyede már megkapta a koronavírus elleni oltást.

Az egészségügyi minisztérium friss adatai szerint országosan ezzel megközelítette a hatmilliót azoknak a száma, akik már megkapták a vakcina első dózisát.

Hirdetés

Matt Hancock szerint nagy biztonsággal kimondható, hogy az oltás véd a súlyos betegség kialakulásától és a betegség szövődményei okozta halálozástól, az viszont még nem tudható egyértelműen, hogy mennyire akadályozza a vírus terjesztését a beoltottak által.

Ezért elengedhetetlen, hogy egyelőre azok is tartsák magukat a korlátozásokhoz, akik már megkapták a vakcinát – mondta az egészségügyi miniszter.

<a href="//index.hu/kulfold/2021/01/24/brit_tisztifoorvos-helyettes_a_beoltott_emberek_is_terjeszthetik_a_fertozest/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/24/visszaszoritottak_a_jarvanyt_az_egyesult_kiralysagban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Harry herceg és Meghan nyilatkozata után vizsgálatot sürget a Munkáspárt

Harry herceg és Meghan nyilatkozata után vizsgálatot sürget a Munkáspárt

A Buckingham-palotának ki kellene vizsgáltatni minden rasszizmussal kapcsolatos állítást – közölte a brit Munkáspárt, miután adásba …