2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Úgy sietett a férfi, hogy majdnem elütötte a busz

Hirdetés

Úgy sietett a férfi, hogy majdnem elütötte a busz

Valószínűleg az eset óta második születésnapot ünnepel az a férfi, aki milliméterekre volt attól, hogy egy busz elüsse Oroszországban. 

Sokan szaporázták már a lépteiket a munka után, ilyenkor előfordul, hogy óvatlanok vagyunk és megtörténik a baj. Majdnem így járt az a férfi is, akit egy autó fedélzeti kamerája örökített meg, amikor kiszállt egy autóból, majd a járdán, feltehetőleg piros jelzésnél (csak feltorlódott a kocsisor) szaladni kezdett egy táskával a kezében és jött a busz. 

Egészen hihetetlen az a mozdulat, ahogy befékezi magát és a lendülettől hátra esik, miközben a busz elszáguld előtte. A felvételen úgy tűnik, mintha a járművet még érintené is a térdeivel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

<p style=" […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/16/oroszorszag-busz-gyalogos-fedelzeti-kamera-video-szerencse-tuleles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Metró elé lőktek egy nőt Brüsszelben

Metró elé löktek egy nőt egy brüsszeli metróállomáson. A rendőrség szerint szándékos gyilkossági kísérlet történhetett, …