2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tűzforró autóban találtak holtan egy kétéves gyereket Alabamában

Hirdetés

Tűzforró autóban találtak holtan egy kétéves gyereket Alabamában

Az Oneontai Rendőrkapitányság nyomozást indított miután holtan találtak egy két éves kisfiút a 75-ös számú főút mellett egy óvoda előtt délután 3 óra körül. A gyerek nem járt abba az óvodába.

Azt nem közölték, hogy a kisfiú mennyi időt volt az autóban. Blount megyei seriff hivatal Facebook-oldalán megosztott posztból kiderül, hogy egy családtag vezetett, majd hosszabb időre az autóban felejtette a gyereket. 

A hatóságok azt javasolják a szülőknek, hogy kerüljék a zavaró tényezőket, és tartsanak egy rutint, amikor kiszállnak az autóból, így elkeülhetik, hogy ott felejtik a gyereket.

Tegyen egy pénztárcát, aktatáskát vagy akár egy cipőt a hátsó ülésre, hogy még biztosan vessenek egy utolsó pillantást oda mielőtt elindulnának.

Hirdetés

A hatóságok még nem közölték, hogy emelnek-e vádat az ügyben.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220921-holtan-talaltak-egy-2-eves-gyereket-1-felforrosodott-autoban-egy-alabamai-ovoda-elott.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kivégezték a texasi gyilkost, aki 1 dollárért késelt halálra egy többgyerekes édesapát

John Henry Ramirez 2004-ben 29 késszúrással megölt egy bolti eladót egy 1,25 dollár értékű rablás …