2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tucker Carlsont sokkolta a CNN Magyarországról szóló riportja

Hirdetés

Tucker Carlsont sokkolta a CNN Magyarországról szóló riportja

Tucker Carlson tavaly járt már Magyarországon egy kormányzati meghívásnak eleget téve. Megítélése szerint hazánk most olyan, mint az Egyesült Államok 2005-ben, „egy nagyon mérsékelt hely, ahol sokkal kiegyensúlyozottabb a média”, mint náluk.

Ilyen benyomások után Carlson nem értette, hogyan képesek elviselni a magyarok a nyugati médiumokban sugárzott, „valóságtól elrugaszkodott karikatúrákat”. A jobboldali amerikai kommentátor szerdai vendége Orbán Balázs volt, a miniszterelnök politikai igazgatója, aki úgy látja, hogy a médiából érkező vádak politikailag motiváltak. Tapasztalatai szerint az amerikaiakhoz hasonlóan a magyar emberek nagyon bölcsek.

Ha beszélsz velük, tudják, hogy mi a jó az országuknak

Hirdetés

– osztotta meg tapasztalatait Orbán Balázs. Az ukrán és a déli határról érkező menekültekkel kapcsolatban megjegyezte: „Az átlagemberek érzik a különbséget, üdvözölni kell a háború elől menekülteket, de nemet kell mondani az illegális átkelőkre.” A néhány perces beszélgetés végén Carlson bevallotta, számára sokkoló, hogy a CNN képes volt egy ilyen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/04/tucker-carlson-fox-news-bocsanatkeres-orban-balazs-orban-viktor-tusvanyos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Spórolnak a rezsin, csak éjszaka lesz kivilágítva a karácsonyi vásár

Spórolnak a rezsin, csak éjszaka lesz kivilágítva a karácsonyi vásár

A korábbi évektől eltérően a bécsi Rathausplatzon a karácsonyi vásár fényeit csak éjszakára kapcsolnák fel, …